Acompanyament terapèutic

Estàs passant per un moment complicat i de canvis que no saps com afrontar? Tens ansietat? Sents que estàs en un moment de pèrdua o confusió?

Si sents malestar emocional o sents que t’agradaria conèixer-te, tenir més eines per afrontar la vida i els seus canvis amb més compassió i pau, l’acompanyament terapèutic pot ser un gran recurs per tu.

Què és l’acompanyament terapèutic?

L’acompanyament emocional i terapèutic està centrat en l’autoconeixement, en aprendre a descobrir-nos i disfrutar coneixent-nos.

Seguint els principis de la Teràpia Gestalt ens enfoquem en l’aquí i l’ara, en prendre consciència del que sentim, del que necessitem, del què ens expliquem, d’aquells patrons i creences que poden estar bloquejant-nos o aportant-nos malestar.

“Uno no alcanza la iluminación fantaseando sobre la luz sino haciendo consciente la
oscuridad… lo que no se hace consciente se manifiesta en nuestras vidas como destino”
– Carl Young

Es tracta d’iniciar un viatge cap a l’interior, cap a les profunditats d’allò que ens provoca malestar i dolor per tal de poder-ho transformar. I, sobretot, fer-ho amb acompanyament per a què el trajecte sigui el més respectuós possible.

Espai Coneix i les seves terapeutes

Elisenda Vallès Carrera

Des de la curiositat de comprendre les persones amb actuacions complexes inicio la llicenciatura de Criminologia que em motiva a seguir formant-me en Psicologia i graduar-me en Psicologia social, teràpia Gestalt i Teràpia en joc de sorra – Sandplay, Mediació comunitària i Coordinadora de Benestar en Centres Escolars per acompanyar maneres més saludables de gestionar les relacions humanes.

M’apassiona l’acompanyament psicoemocional en joves i adults, les cures i la comunicació no violenta com a eines transformatives. Psicòloga col·legiada (Núm. col·legiada 27498).
Elisenda Vallès Carrera - portada

Preguntes freqüents sobre acompanyament terapèutic

La teràpia Gestalt és un camí a l’autoconeixement que es realitza a través del vincle amb la professional que acompanya.

La teràpia gestalt es basa en l’autoconeixement personal i emocional com a motor de transformació i canvi de tot allò que ens genera malestar.

Una hora de treball individual a on a través del qüestionament, reflexió i dinàmiques gestàltiques es va prenent consciencia dels mecanismes personals.

La teràpia Gestalt és humanista i no clínica per tant, no treballa seguint el patrons d’establir diagnòstics. En cas que el cas ho requereixi es pot derivar a altres professionals.

A part de la teràpia amb enfocament gestaltàtic n’hi ha d’altres: clínica, cognitiva-conductual, teràpia breu, etc. És interessant saber el motiu de la consulta per veure quina et pot quadrar millor en el teu cas.

No hi ha un número de sessions definit prèviament, cada persona té el seu propi procés.

Tens més dubtes?

Contacta amb nosaltres i t’informarem de tot el que necessitis saber
Abrir chat
ESPAI CONEIX
Hola!
Si necessites alguna cosa ens pots escriure sense cap compromís.

Si necesitas algo nos puedes escribir sin ningún compromiso.