ESPAI CONEIX, una manera de fer, pensar i sentir la gestió integral de conflictes i la promoció de la convivència

Som una cooperativa petita sense ànim de lucre i d’iniciativa social formada per professionals amb experiència.

Som properes, cuidem el que fem, creatives, generadores de sinergies que ens ajuden a potenciar la xarxa comunitària a través de la qual intercooperem a favor a de la promoció de la cultura de la pau.

La nostra història

En 2011, es crea l’Associació Co-Neix com a entitat sense ànim de lucre per promoure la mediació comunitària, de la qual Mireia forma part. Aquell mateix any, Inés i Mireia cursen un Màster en gestió de conflictes i convivència…

El 2012, Mireia rep una oferta laboral per ser docent en Mediació Comunitària i decideix comptar amb Inés per desenvolupar els continguts i cursos de Certificats de Professionalitat en Mediació i Dinamització Comunitària. El 2013 comencen a impartir formacions conjuntament i a col·laborar amb l’Associació Co-Neix, amb Inés integrada. Després d’anys d’experiència, el 2016 decideixen fundar una cooperativa, Espai Coneix, que neix el 10 de maig de 2017. El 2018 s’incorpora Elisenda, antiga alumna, per liderar un projecte d’acompanyament a dones vulnerabilitzades. El 2020, un dels socis fundadors es retira, i el 2021, Elisenda es converteix en sòcia treballadora, completant l’equip de sòcies actual.

Qui som?

Mireia Pujol Carme - portada
Mireia Pujol Carme

Del món de la Filologia Semítica (Àrab), les experiències interculturals i les ganes d’entendre les estructures relacionals m’embarco en el món de la conflictologia des del Postgrau en Mediació Familiar; Màster en gestió integral de conflictes i promoció de la convivència, Màster en Programació Neurolingüística, Coordinadora de Benestar en Centres Educatius i Especialista en Pràctiques de Justícia Restaurativa.

Espai Coneix em permet incorporar-me a entorns interculturals, complexes i relacionals que em porten a conèixer i experimentar processos integrals de pràctiques restauratives en centres educatius d’alta i màxima complexitat i mediacions en àmbits diversos.

Professional registrada en el Centre Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya com a mediadora i membre de la junta d’ACDMA.

Inés Martínez Chacón - portada
Inés Martínez Chacón

Gràcies a les experiències en cooperació internacional, educació socioambiental i la gestió de grups de joves que l’enginyeria agrònoma em permet viure arribe al món de la gestió integral de conflictes a través del Màster en Gestió Integral de Conflictes i Promoció de la Convivència en la UAB i Curs Universitari d’Especialització en mediació general, familiar, civil i mercantil i Coordinadora de Benestar als Centres educatius.

Tant la formació (provenció d’eines) com la facilitació i la generació d’espais de diàleg per grups humans són els mecanismes polinitzadors de canvis en els que confie.  Espai Coneix ha generat la possibilitat de compartir aquesta passió en l’àmbit rural, entorns interculturals, dones, joves, entitats…


Professional registrada en el Centre Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya com a mediadora des de l’ACDMA. 

Elisenda Vallès Carrera - portada
Elisenda Vallès Carrera

Des de la curiositat de comprendre les persones amb actuacions complexes inicio la llicenciatura de Criminologia que em motiva a seguir formant-me en Psicologia i graduar-me en Psicologia social, teràpia Gestalt i Teràpia en joc de sorra – Sandplay, Mediació comunitària i Coordinadora de Benestar en Centres Escolars per acompanyar maneres més saludables de gestionar les relacions humanes.

M’apassiona l’acompanyament psicoemocional en joves i adults, les cures i la comunicació no violenta com a eines transformatives.

Espai Coneix genera la possibilitat de col·laborar i generar processos participatius dirigits a l’elaboració de polítiques públiques per infància i joventut, la facilitació de grups i dinamització de tallers de provenció d’eines en habilitats comunicatives.  
Professional de la conflictologia registrada en el Centre Mediació de Dret Privat de la Generalitat de Catalunya com a mediadora des del Col·legi professional de Psicologia (Núm. col·legiada 27498)

Com pots trobar-nos?

De manera presencial fem atenció directa prèvia cita per garantir el servei.

Barcelona – Ateneu Harmonia

C/ de Sant Adrià, 20, Sant Andreu, 08030 Barcelona

CONTACTE

Elisenda: 621 25 95 17
evallesc@espaiconeix.org
Mireia: 621 27 54 62
mpujolc@espaiconeix.org

València – Inngenio Coworking Benimaclet

Av. del Primat Reig, 129, entl D, Benimaclet, 46020 València

CONTACTE

Inés: 621 27 53 60
imartinezc@espaiconeix.org

Abrir chat
ESPAI CONEIX
Hola!
Si necessites alguna cosa ens pots escriure sense cap compromís.

Si necesitas algo nos puedes escribir sin ningún compromiso.